Gruppetimeplan Trening og Bad

Nedenfor ser du en foreløpig oversikt for kommende gruppetimer i treningssenter og bad. I ukene frem mot åpning kommer det timeforklaringer og omtaler av de forskjellige timene. Vi gjør oppmerksom på at tider kan endres uten varsel.

[tt_timetable event=’sup-fitness,vannaerobic,vanntrening,sykkel,basisball,molleintervall,mage-og-rygg,mobilitet,sirkeltrening,hit-cage,dans-for-alle,trx-slyngetrening,dance,studiosirkel,yoga,intro,bootcamp,gatime,stram-opp,aktiv-ute-basis,egenvekttrening,sport,barnetimen’ event_category=’aktiv,bad,barn-og-ungdom,dans,funksjonell-trening,hoy-intensitet,kondisjon,kropp-sinn,mobilitet,styrke,sup-fitness,sykkel,trening,utetrening,vanntrening’ columns=’mandag,tirsdag,onsdag,torsdag,fredag,saturday,sondag’ measure=’0.25′ filter_kind=’event_and_event_category’ filter_label=’Timer’ filter_label_2=’Time kategori’ time_format=’H:i’ hide_hours_column=’1′ row1_color=’e7f5f5′ box_bg_color=’7AC9CE’ box_hover_bg_color=’F69320′ filter_color=’7AC9CE’ hide_empty=’1′ disable_event_url=’1′ font=’Lato:300′ font_size=’16’]

FØLG OSS PÅ INSTGRAM

Begrepet «badebyen Drøbak» – er ett retrobegrep som gir assosiasjoner til varmbadet og småhusbebyggelsen som er unike verdier for Drøbak. Bølgen med badeland, treningssenter og idrettshall er nåtidens moderne møte med fortiden. Punktet hvor badebyens verdier og historie treffer nåtiden. Bølgen sin samfunnsoppgave er å styrke folkehelsen i Frogn kommune. I tillegg skal vi være en aktiv medspiller på å styrke kommunes og stedets verdier og identitet – vi skal se fremover og tydelig kommunisere «helse og glede for alle».

BØLGEN BAD & AKTIVITETSSENTER
DRØBAK FROGN IDRETTSARENA KF
Belsjøveien 2, 1440 Drøbak
Sentralbord: 64 90 60 00
bolgen@frogn.kommune.no

Org.nr. 918 347 151

Nettsiden er i Beta versjon og under utvikling mot åpning i januar 2018. Vi håper du etterhvert finner det du ønsker deg av innhold og informasjon.